Bigjoy Predator İle Bigjoy Thermonator Aynı Anda Kullanılır Mı?

Bigjoy Predator İle Bigjoy Thermonator Aynı Anda Kullanılır Mı?

Blog sayfamızda yeni bir seriye başlıyoruz: Artık Instagram üzerinden en çok sorulan soruları sadece mesaj atan kişi ile değil, buradan çok daha detaylı bir şekilde herkes ile paylaşacağız. Haliye ürünlerimiz hakkında, özellikle de ürün kombinasyonları ile ilgili çok fazla soru alıyoruz. İşte en çok gelen soru:

Bigjoy Predator ile Bigjoy Thermonator aynı anda kullanılır mı?
En son söyleyeceğimizi en başta söyleyelim: hayır iki ürünü ayrı antrenmanlarda almanızı önermiyoruz. Ama sebebini detaylı olarak açıklamamız gerekiyor.

Bigjoy Predatör bir preworkout ürünüdür. Amacı antrenman performansınızı yükseltmektir. Bu yüzden içerisinde taurin, kafein, guarana gibi bitkisel içerikler bulunmaktadır. Daha detaylı belirtmemiz gerekirse:

Taurin: 800mg,
Kafein: 210 mg,
Guarana: 50 mg içerir. 

Tabi formülü çok daha zengindir ama bu konu altında bizi ilgilendiren içerikler bunlardır.

Bigjoy Thermonator ise bir yağ yakıcıdır. Amacı metabolizmanızı hızlandırarak yakılan kalori miktarını artırmaktır. Bu yüzden termojenik bitkisel ekstreler içerir. Bu içerikler: taurin, kafein, yeşil çay ekstraktı ve sinefrindir. Daha detaylı belirtmemiz gerekirse:

Taurin: 1000mg,
Kafein: 225 mg,
Yeşil çay ekstraktı: 100 mg, 
Sinefrin: 50 mg içerir.

Gördüğünüz üzere iki üründe aynı içeriklere ya da benzer etkilere sahip içeriklere sahiptir. Örneğin guara, yeşil çay ekstraktı ve sinefrine benzer bir etkiye sahiptir. Bu durumda iki ürüne beraber almanız mükerrer içerikleri tüketmeniz anlamına gelir. Ve aynı ürünlerden 2 kat daha fazla almanız, faydasının 2 kat daha fazla olacağı anlamına gelemez. Eğer öyle olsaydı, supplementleri avuç avuç alır, kısa sürede aynada bir dönüşüm yaşardınız. 

Bizim bu iki ürünü ayrı zamanlarda almanızı tavsiye etmemizin sebebi de işte tam budur: kullandığınız ürünlerden daha fazla verim almanızı sağlamak. Peki bunu nasıl yapacağız? Size hayali bir kaç senaryo çizelim. Dileyim ki haftada 5 gün antrenman yapıyorsunuz. 3 gün ağırlık antrenmanı yapıyorken, 2 gün kardiyo ağırlıklı çalışıyorsunuz. Bu senaryoda ağırlık antrenmanlarından önce Bigjoy Predator, kardiyo antrenmanlarından önce ise Bigjoy Thermonator alabilirsiniz.

Ya da farklı bir senaryo: Sabahları erken kalkıp kardiyo antrenmanı yapıyorsunuz. Akşamları ise ağırlık antrenmanı yapıyorsunuz. Bu durumda sabahları Bigjoy Thermonator, akşamları ise Bigjoy Predator alabilirsiniz. ANCAK bir noktaya şerh düşelim. İki ürünü de aynı gün içerisinde aldığınız için, vücudunuz kafein gibi içeriklere daha hızlı direnç oluşturacaktır. Nasıl her gün kahve içerseniz vücudunuz kafeine tolerans geliştirirse, supplementleri de fazla almanız vücudunuzun tolerans geliştirmesini sağlar.

Peki ideal senaryo nasıl olmalı? Bize eğer “bir plan yaz” derseniz size önerimiz şu olacaktır. Her ürünü ayrı dönemlerde kullanmanızdır. Eminiz pek çok kişi kış aylarında ağırlık antrenmanlarını daha fazla yapıyor, odağını kas gelişiminde tutuyordur. İşte bu dönemlerde Bigjoy Predator kullanabilirsiniz. Yaz ayları yaklaştığında ise aklımız tamamen yağ yakınında olur. Bu dönemde de Bigjoy Thermonator ürünü kullanabilirsiniz. Daha net söyleyecek olursak. Ocak ayında antrenmana başladığınızda 6-7 hafta boyunca Predator ürününü kullanabilir. Şubat ortasında ürün bitince 2 hafta ara verebilir ve Mart ayında Thermonator ürününe başlayabilirsiniz. 

SON SÖZ:
Unutmayın; iki ürünü bir arada almanız size ZARAR VERMEZ ANCAK bizim amacımız her ürünü en yüksek verimde kullanmanızı sağlamak. Bu yüzden en azından ayrı antrenmanlarda almanızı, idealinde ise ayrı dönemlerde tüketmenizi öneriyoruz.