KOMBİNASYONLAR
KAMPANYALAR
Beta Alanin Neden Kaşındırır?

Beta Alanin Neden Kaşındırır?

Beta alanin, atletik performansını, iş kapasitesini artırmak (daha fazla ağırlık, daha fazla set ve tekrar) ve yağsız kas kütlesini artırmak isteyen herkesin favori amino asididir. Beta alanin vücudunuza girdiğinde, histidin ile birleşerek karnozin seviyesini yükseltir ve bu da sporcuların fiziksel performansı yorulmadan daha uzun bir süre devam ettirmesine yardımcı olur.

 

Beta alanin etkisi; karıncalanma hissi

Daha önce beta alanin kullanmış kişiler, özellikle derinin ince olduğu dudak ve kulak çevresindeki karıncalanma / kaşınma benzeri bir his mutlaka yaşamıştır. Parestezi olarak adlandırılan bu etki, bilimsel sebebi tam olarak bilinmese de sinir yolları üzerindeki bir uyarımdan kaynaklandığı düşünülmektedir.

 

Vücudunuza zararlı bir etkisi olmayan bu his, beta alanin kullandıktan 10-15 dakika sonra başlamakta ve genellikle en fazla 30 dakika hissedilmektedir. Tabi eğer yoğun bir beta alanin kullanıcıysanız ya da kullandığınız üründeki beta alanin miktarı çok az ise hiç hissedilmemektedir.

İçerisinde beta alanin barındıran tüm ürünlerde hissedilen bu etki, daha önce pre-workout kullanmamış kişileri endişelenmektedir. Türkiye’nin en güçlü pre-workout’u Predator ürünü de beta alanin barındırmaktadır ve piyasaya ilk çıktığı günlerde sizlerden çok fazla telefon alıyorduk. Bu etkiyi bilenler için ise antrenman öncesi ürünlerin kaşındırma etkisi, ürünün etki ettiğini gösteren ve vazgeçilmez bir etkidir.

Bigjoy Sports Predator

Bigjoy Sports Predator Orman Meyveli 510g

830,00 TL

DETAYLI İNCELE
Bigjoy Sports Predator

Bigjoy Sports Predator Karpuz 510g

830,00 TL

DETAYLI İNCELE