Altınordu Futbol Kulübü’nün Sporcu Gıdası Resmi Sponsoru Bigjoy Sports Oldu

Altınordu Futbol Kulübü’nün Sporcu Gıdası Resmi Sponsoru Bigjoy Sports Oldu

Altınordu Futbol Kulübü’nün Sporcu Gıdası Resmi Sponsoru Bigjoy Sports Oldu Türkiye’nin futbol fabrikası olarak bilinen, Cumhuriyetimiz ile aynı yaşta olan Türkiye’nin en köklü futbol kulüplerinden Altınordu Futbol Kulübü’nün sporcu besinleri resmi sponsoru olduk.

Bu topraklarda yetişen sporcuların Avrupa’nın en büyük liglerinde forma giymesini sağlamayı hedefleyen Altınordu Futbol Kulübü’nün Başkanı Seyit Mehmet, imza töreninde sporcu besinlerinin önemine vurgu yaptı:“Geldiğimiz noktada oyuncularımızın antrenman yükleri artıkça sporcu beslenmesinin dahi yeterli olmadığını Avrupa ile her temasımızda gördük. Avrupa’da uygulanan gıda takviyesi ile ilgili çocuklarımıza destek olmak için ülkemizin en ünlü markalarından Bigjoy ile sponsorluk anlaşmasına başlamış bulunuyoruz. Çocuklarımızın hem antrenmandan sonra toparlanmalarını sağlamak hem de bu antrenman yüklerini karşılamaları için gıda tavsiyesi almaya başlıyoruz.”

Bigjoy Sports ve On The Go Genel markalarının Koordinatörü Dr. Yusuf Ulusoy, Farmatek ailesi olarak sporcu gıdaları ve vitamin minareleri sektöründe öncü olduklarını ifade ederek, şunları ifade etti: “Farmatek olarak Türkiye’de Fenerbahçe ve Galatasaray ile çalışıyorduk. Şimdi de Altınordu ile yol arkadaşlığına başladık. Bu yol arkadaşlığından dolayı çok mutluyuz. Altınordu’nun Türkiye’nin yetiştirdiği “Altın çocuklar” sloganının altına biz de imza atarak onların gelişimlerine değer vermeye çalışacağız. Geleceğin futbolcuları adına güzel bir birliktelik olur”