KOMBİNASYONLAR
KAMPANYALAR
ERKEK GİBİ ERKEK OLMAK

ERKEK GİBİ ERKEK OLMAK

Testosteron nasıl artar?

Cinsel güç için ne gerekli? Cinsel güç nasıl artar?

Erkekler erkek olmayı severler ki bu ironi içerir çünkü her zaman bu erkek için sağlık açısından elverişli değildir. Kadınlara kıyasla erkekler genellikle daha sağlıksız alışkanlıklar edinme, doktora ve dişçiye gitmeyi daha sık erteleme, daha fazla abur cubur yeme ve genel olarak daha sorgulanabilir bir yaşam tarzı seçimleri yapma eğilimindedir.

Erkek olmanın olumlu tarafları da var tabi ki! Erkekler aktif olmak isterler ve bunu yaparken sınırlarını en uç noktalara kadar zorlarlar.

SADECE ERKELERE ÖZEL TAKVİYELER

Erkekler ideal zindelik ve sağlık için bazı besinlere daha fazla miktarda ihtiyaç duyar. Mesela demir, bu mineral kadınlar için hayati önem taşırken erkekler çok daha azı ile idare edebilir.

Tıpkı kadınlar gibi erkekler de beslenme ihtiyaçlarının olgunlaştıkça değiştiğini görecekler ve yaşamın ilerleyen dönemlerinde sağlıklı kemik yapısının korunmasına yardımcı olmak için daha fazla kalsiyum gibi başka ek vitamin ve minerallere ihtiyaç duyabilirler.

Türkiye’de de bazi gıda takviyesi üreticileri erkeklerin benzersiz beslenme ihtiyaçlarını anlamış durumda. Bu nedenle erkekler için en iyi takviyeleri içeren güçlü bir dizi sunmaktan memnunuz.

Prostat Desteği - Normal prostat işlevini desteklemek için besinler ve standartlaştırılmış bitki özütü karışımı içeren gıda takviyeleri bu alanda çok önemli. Asal bileşen Saw Palmetto yani Cüce Palmiye Ekstresi olduğu gibi, prostat işlevini desteklemek için klinik çalışmalarda gösterilen Tatlı Bal Kabağı Çekirdeği Yağı, Afrika Ağacı Meyvesi, Isırgan Otu Ekstresi, Zencefil Ekstresi, domateslerde bulunan Likopen ve minerallerden Çinko ve Selenyum içermesi çok önemli bir prostat takviyesi olduğunu gösterir.

Testosteron Artışı - Bir erkeğin modern, aktif yaşam tarzını desteklemek için özel olarak tasarlanmış bitkisel bir formül gerekir. Böyle bir formül, Demirdikeni Ekstresi yani Tribulus Terestris, Sitrulin (çok iyi bir nitrik oksit artırıcıdır) ve Maca gibi bitkisel içerikleri içermeli. Ayrıca Çinko ve Çinlilerin binlerce yıldır kullandığı Ginseng eklenince böyle bir formül sadede testosteron seviyesini artırmak ile kalmaz. Bu karışım cinsel performansı artırmaya yardımcı olabilir….

Özlem IŞIK